25 jaar ervaring
100% onafhankelijk

Onze diensten

Onze diensten

De diensten die wij leveren

INTEGRAAL SCHADEMANAGEMENT (ISM)
Broken Windshield

Trainingen

Wij geven trainingen aan medewerkers om hun vaardigheden wat betreft schadepreventie op het gewenste peil te brengen en ook te houden. De bewustwording van ‘het waarom’, komt in elke training weer terug.

Goedkoop auto huren

Onboarding

Voor nieuwe medewerkers trainen en toetsen wij de belangrijke basisinformatie over de werkzaamheden in combinatie met schadepreventie. Zo zijn zij vanaf het begin op de hoogte zijn.

Red Semi Truck. Caucasian Truck Driver Preparing For the Next Destination.

Procesoptimalisatie

Wij kijken graag mee in de processen rondom schadepreventie in jouw bedrijf om te zien of ze het gewenste resultaat of juist knelpunten opleveren. En uiteraard verbeteren wij de processen waar nodig.

Broken Windshield

Claimservices

Een schade kan op meerdere manieren worden afgewikkeld. Wij zoeken graag uit wat voor jou de meest voordelige afwikkeling is.

Patrick_DSC5131_grey50_©Job Hendriks

Data-analyse

Cijfers maken inzichtelijk of aanpassingen het gewenste resultaat hebben. Hier hebben wij veel ervaring mee en wij kunnen jou hierbij ondersteunen.

Meer succesverhalen

Wat onze klanten zeggen

Tja, wat moet ik doen als zelfstandig ondernemer wanneer iemand achteruit tegen mijn auto rijdt. Zelf heb ik geen tijd om alles te regelen. Ik heb de hulp van AutoSchadePlan ingeroepen. Zij hebben alles tot in de puntjes geregeld en ik kon gewoon lekker doorgaan met mijn eigen werk.

  Anja Benschop
  Anja Benschop

  Jan van Mannekes is eigenaar van AutoCrew Waddinxveen. “Naast onderhoud en reparatie willen we onze klanten kunnen helpen als er schade is. Een samenwerking met AutoSchadePlan biedt ons die mogelijkheid. Een prima uitbreiding van ons dienstenpakket en de klant wordt professioneel geholpen bij schade.”

   Jan van Mannekes
   Jan van Mannekes

   Mijn naam is Zeljko Bosic, eigenaar van Bezorgen zonder zorgen uit Gouda. Wij bezorgen dagelijks door heel Nederland en daarom is het belangrijk dat onze auto’s na schade snel inzetbaar zijn. Onze business is bezorgen en AutoSchadePlan weet precies hoe ze ons moeten ontzorgen.

    Zeljko Bosic
    Zeljko Bosic