25 jaar ervaring
100% onafhankelijk

Trainingen

Broken Windshield
Trainingen

Borging van kennis is het belangrijkste

Het trainen van je medewerkers doe je niet alleen om ze meer kennis te laten vergaren. Bij schadepreventie wil je ook duidelijk maken wat de gevolgen zijn van een te hoge schadelast. Vaak is het beeld van een medewerker anders en dat komt puur door onwetendheid. Medewerkers hebben geen idee over de hoogte van een verzekeringspremie of het gevolg van te veel schade. Het trainen van jouw medewerkers in schadepreventie zorgt voor inzicht en duidelijkheid zodat zij dat kunnen toepassen in jouw bedrijf. Alle trainingen zijn op maat gemaakt en gericht op de werkzaamheden die de betreffende medewerkers uitvoeren. Dit levert veel meer inzicht op en maakt de training voor de deelnemers interessanter.

Zo wil je niet alleen dat een medewerker weet hoe de lading gezekerd moet worden maar ook wat de gevolgen kunnen zijn voor het onvoldoende zekeren. En omdat er verschillende soorten lading zijn, wordt de inhoud van de training per bedrijf aangepast.

Onze trainingen

Hoe communiceert jouw medewerker en met wie communiceert jouw medewerker?

 Is dat met de directeur van een bedrijf of alleen met de magazijnbeheerder? De uitstraling van jouw bedrijf begint met de manier waarop jouw medewerker zich gedraagt en communiceert. Een training communicatie gaat over jouw visie en dus is de training gemaakt met het DNA van jouw bedrijf.

Hoe bewust is jouw medewerker voor het gevaar bij laden en lossen? En wat kost het jou als een medewerker hierdoor letsel oploopt? Goed zichtbaar zijn en bewust zijn van de gevaren is belangrijk voor jouw medewerker. Het op de juiste manier beveiligen van de situatie rondom de laad- of losplaats zorgt voor minder letsel voor passanten en dus lagere kosten voor verzekering.

Tijdens de trainingen is er ruimte voor de deelnemers om feedback te geven. Deze feedback wordt gebruikt om knelpunten binnen de processen in het bedrijf te herkennen en te verbeteren. Dit zorgt voor tevreden en betrokken medewerkers.

  • Wij verzorgen onder andere de volgende trainingen:
  • Schadepreventie
  • Lading zekeren
  • Communicatie
  • Veilig werken langs de weg