25 jaar ervaring
100% onafhankelijk

Als oprichter van AutoSchadePlan heb ik in 35 jaar automotive veel meegemaakt. En ik heb er nog veel meer van geleerd. Vooral dat schade in de transportsector steeds meer onder een vergrootglas komt te liggen. Steeds meer verzekeraars vragen om meer te doen aan schadepreventie. En steeds meer verzekeraars kiezen ervoor om geen dekking meer te bieden aan bedrijven uit deze sector.

Dus naast het correct afwikkelen van de schade moet er ook een plan zijn om schade te voorkomen, een AutoSchadePlan dus.

In de afgelopen jaren ben ik mij meer gaan focussen op het complete proces rondom schade. Van chauffeur tot directeur en van planner tot hersteller, iedereen moet zijn of haar verantwoordelijkheid nemen om de schade te voorkomen en inzichtelijk te maken.

AutoSchadePlan is dus een écht plan, een integraal plan. Een plan waarmee ik onze klanten stap voor stap naar de gewenste situatie begeleid.

De inhoud van het plan bepaalt de klant zelf, wij ondersteunen daar waar de behoefte ligt. Denk aan trainingen die volgens de normen van de nascholingscursus Code 95 aan chauffeurs worden gegevens en die zorgen voor bewustwording van het schadeproces en de invloed die zij hier op hebben. En het zorgen dat nieuwe medewerkers precies weten wat er van hun wordt verwacht, en hoe zij hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen en minder schade veroorzaken.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van óns AutoSchadePlan. Een team met specialisten die klaar staat om je te ondersteunen.

Wil jij ook gewoon door kunnen bij schade?

[ttp_button style=”primary” type=”anchor” title=”Meld je hier aan voor AutoSchadePlan voor bedrijven” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.autoschadeplan.nl%2Faan-de-slag%2Fstart%2F|title:Aanmelden||”]

Ben je particulier? Neem contact op