Schade heeft grote financiële gevolgen. Wij helpen jou de risico’s te verkleinen en de schadelast te verlagen.

Wil je meer informatie over onze werkwijze, neem vrijblijvend contact met ons op.

Specialist in autoschade
voor bedrijven

Een gemiddelde schadeafhandeling kost een wagenparkbeheerder 2 tot 8 uur per schade. We kennen de schadeherstelbedrijven uit jouw regio én de kortste routes bij de verzekeraars. Daarom komen we tot de beste herstelprijzen en snelste oplossingen door erkende bedrijven. Daar hoef jij niks meer voor te doen.

Schadeformulier
Bij schade moet je altijd een schadeformulier invullen. Je kunt deze hier aanvragen, of vraag hem vooraf gratis aan zodat je er altijd één in je wagen hebt liggen.

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar van schade naar herstel

Zeljko Bosic
Bezorgen Zonder Zorgen

Mijn naam is Zeljko Bosic, eigenaar van Bezorgen zonder zorgen uit Gouda. Wij bezorgen dagelijks door heel Nederland en daarom is het belangrijk dat onze auto’s na schade snel inzetbaar zijn. Onze business is bezorgen en AutoSchadePlan weet precies hoe ze ons moeten ontzorgen.

Schade coördineren

Autoschadeplan coördineert jouw schade vanaf het moment dat de schade ontstaat totdat de auto hersteld wordt afgeleverd.

Risico beheer

Autoschadeplan brengt de huidige schade situatie in kaart en gaat aan de hand van deze informatie een plan maken om de schade last te beperken.

Advies bij letselschade

Wij beschikken over de kennis en ervaring om bij letselschade de juiste stappen te ondernemen. Om te zorgen voor een snelle en correcte afwikkeling.

Opleidingen

De trainingen die wij geven hebben als doel de schadelast te verlagen. Deze trainingen zullen op maat worden gemaakt aan de hand van de door u afgesproken onderwerpen.

We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing bij schades, en helpen mensen snel weer op weg

Als je regelmatig schades afhandelt wordt je er niet alleen handig mee, je leert ook waar de kansen liggen om kosten en tijd te besparen bij een schadeafhandeling en reparatie. Die kennis maakt dat we in ons team de beste specialisten hebben die schades voor je kunnen afhandelen.

Hoe AutoSchadePlan er voor zorgt dat je door kan, als je een keer schade rijdt.

Je meldt jouw autoschade bij AutoSchadePlan. Whatsapp, website, telefonisch, e-mail of per post.

Aan de hand van de door je verstrekte gegevens maken wij een inschatting of de schade verhaalbaar is. Ook als de schade niet verhaalbaar is gaan we voor je op zoek naar de beste oplossing.

Wij gaan het totale schadebedrag vaststellen, dat wil zeggen alle materiële en immateriële schade wordt in kaart gebracht.

Als er een mogelijkheid bestaat om de schade te verhalen op een tegenpartij dan gaan we het verhaal opstarten. Samen met de door je verstrekte gegevens stellen we de tegenpartij aansprakelijk.

Als de tegenpartij aansprakelijkheid erkent zorgen wij ervoor dat de uitkering wordt overgemaakt. Voor het herstel van de auto wordt de uitkering rechtstreeks overgemaakt naar het herstelbedrijf. Voor het overige ontvang je deze rechtstreeks.

Wij zullen tijdens de herstelperiode contact houden met het herstelbedrijf en je direct melden  wanneer de aflevering bekend is. Ook bij calamiteiten krijg je van ons een bericht.

Voor aflevering zullen wij de herstelwerkzaamheden controleren. Bij onvolkomenheden wordt dit direct opgelost.

Meer succesverhalen

Anja Benschop

Tja, wat moet ik doen als zelfstandig ondernemer wanneer iemand achteruit tegen mijn auto rijdt. Zelf heb ik geen tijd om alles te regelen. Ik heb de hulp van AutoSchadePlan ingeroepen, zij hebben alles tot in de puntjes geregeld en ik kon gewoon lekker door gaan met mijn eigen werk.

Jan van Mannekes

Jan van Mannekes eigenaar van AutoCrew Waddinxveen, naast onderhoud en reparatie willen we onze klanten kunnen helpen als er schade is. Een samenwerking met AutoSchadePlan biedt ons die mogelijkheid. Een prima uitbreiding van ons dienstenpakket en de klant wordt professioneel geholpen bij schade.

Zeljko Bosic

Mijn naam is Zeljko Bosic, eigenaar van Bezorgen Zonder Zorgen uit Gouda. Wij bezorgen dagelijks door heel Nederland en daarom is het belangrijk dat onze auto’s na schade snel inzetbaar zijn. Onze business is bezorgen en AutoSchadePlan weet precies hoe ze ons moeten ontzorgen.

Wil jij ook gewoon door kunnen bij schade?

Ben je particulier? Neem contact op